ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО КОМПЛЕКСНИ ДИГИТАЛНИ РЕШЕНИЈА ВАШ ДИГИТАЛЕН ПАРТНЕР Веб Дизајн & Дигитален Маркетинг ПОУСПЕШЕН БИЗНИС Од инспиративни идеи, до креативни решенија! ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ НАШИ ОСТАНАТИ УСЛУГИ

НАЈСОВРЕМЕН ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

01

Подготвивме неколку пакети за Вашето дигитално претставување и рекламирање. Со примената на најсовремените методи и алатки успехот Ви е загарантиран.

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ И WEB ПРОДАВНИЦИ

02

Најсовремени решенија и оптимизации за Ваше дигитално претставување . Современи презентациски сајтови и секако модерни интернет продавници.

ПЕЧАТЕЊЕ НА ВАШИОТ РЕКЛАМЕН МАТЕРИЈАЛ

03

Ви нудиме дизајн и печатење на различни видови на рекламен материјал согласно Вашите потреби. Дигитално печатење со висок квалитет и одлични цени.

НАШЕТО ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО НА СТРАНСКИОТ ПАЗАР ВО ДОМЕНОТ НА ДИГИТАЛНИОТ МАРКЕТИНГ, КОМПЛЕТНО ГО ПРЕНЕСУВАМЕ И ПРИЛАГОДУВАМЕ ЗА ВАШЕ УСПЕШНО ПРЕЗЕНТИРАЊЕ И РЕКЛАМИРАЊЕ НА ВАШАТА КОМПАНИЈА И ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ/УСЛУГИ

 • Секојдневно зголемување на Вашиот профит .
 • Ваше презентирање на огромен број на публика/купувачи.
 • Примена на најсовремени методологии и алатки.
 • Висок квалитет на печатени материјали.
 • Цени прифатливи за сите.
 • Минимална цена + висока професионалност = ВАШ УСПЕХ!

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ПЕЧАТЕНИ МАТЕРИЈАЛИ

Ние сме тука за ВАС!

ПРОФЕСИОНАЛНА ДЕЈНОСТ И УСЛУГИ

Целосна одговорност

Секогаш вложуваме дополнителни напори за да обезбедиме голема сатисфакција на клиентите

Одлично портфолио

Професионалноста, квалитетот и дискрецијата секогаш е на високо ниво за што потврдува и зголемениот број на нашите клиенти.

Флексибилност во работењето

Договорите со нашите клиенти се рамка но не секогаш и пречка за што понапредна и пофлексибилна соработка со истите.

NET4U

NET4U

Дигитален маркетинг

Потенцијалните клиенти се подостапни до Вас преку Интернет и таа група на луѓе е многу поголема отколку што веројатно ќе можете да ја привлечете локално. Користејќи го дигиталниот маркетинг, можете да достигнете огромна публика на начин што е економичен, мерлив и многу поефикасен за Вас.

Графички Дизајн

Покрај дигиталниот маркетинг Ви нудиме за Вашите производи нашиот тим да подготви дизајн и печатење на материјали ( визит карти, флаери, постери или било кој формат согласно Вашите потреби ) и истите да ги користите за презентација на Вашите производи на современ и професионален начин.

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

ПАКЕТИ

ОСНОВЕН

5.580,00ден. / мес.
 • Facebook Fan Страница
 • Instagram Business Профил
 • Web Push нотификации
 • Email Newsletter

На секој од горенаведените медиуми

следува по 1 објава на ден.

детали

НАПРЕДЕН

9.300,00ден. / мес.
 • Facebook Fan Страница
 • Instagram Business Профил
 • Web Push нотификации
 • Email Newsletter

На секој од горенаведените медиуми

следуваат по 2 објави на ден.

детали

ПРЕМИУМ

13.640,00ден. / мес.
 • Facebook Fan Страница
 • Instagram Business Профил
 • Web Push нотификации
 • Email Newsletter

На секој од горенаведените медиуми

следуваат по 3+ објави на ден.

детали

Наведените цени се БЕЗ ДДВ и истото НЕ СЕ ПРЕСМЕТУВА

ПОПУСТИ

ПОПУСТИТЕ ВАЖАТ ЗА БИЛО КОЈ ОД ГОРЕНАВЕДЕНИТЕ ПАКЕТИ.

Со инспиративни идеи, до креативни решенија !

Со потпишување на договор во траење од 3 месеци добивате 15% ПОПУСТ.

Со потпишување на договор во траење од 6 месеци добивате 25 % ПОПУСТ.

Со потпишување на годишен договор ( 12 месеци ) добивате 40% ПОПУСТ.

НАША ВИЗИЈА

Сакаме да помогнеме на клиентите да создадат значајни односи со своите клиенти и да градат подобри брендови преку поврзани дигитални искуства.
Со нас да бидете познати по нашиот дисциплиниран пристап кон обезбедување најголема вредност на задоволство на секој клиент, со кој работиме.

НАША МИСИЈА

Постојано да испорачуваме иновативни решенија за дигитален маркетинг со материјално влијание врз вашата крајна цел да се воспостави континуитет во Вашето работење и секако профитабилноста – месец по месец и година по година.
📞 Достапни за нашите клиенти 24/7

Од инспиративни идеи, до креативни решенија!

Ние сме тука за ВАС!

КОНТАКТ

ТЕЛЕФОН

+389 71 38 42 48

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петок : 08 – 16 часот

Сабота – Недела : по договор

АДРЕСА

Франклин Рузвелт 33 а

Скопје

ПРАТЕТЕ ПОРАКА

Наша локација.